Everlong

cinematography / videó

Zenész karrierem során hamar világossá vált, hogy az önsaleselés legfontosabb stratégiai pontja a jó minőségű promóciós videók készítése. Ahhoz, hogy minél jobb szerződéseket kapjak a lehető legjobb minőségű videóval kellett jelentkeznem a castingokra, ezért hangszerparkom mellett mindig fontos volt számomra, hogy egyre profibb videós felszereléssel rendelkezzek.
Amikor megvettem az első komolyabb tükörreflexes kamerámat, azonnal beleszerettem. Próbáltam a lehető legtöbbet kihozni belőle, ezáltal hamar beletanultam a "szakmába"…meg is lett az eredménye. Promóvideóim eljuttaták formációnkat a világ legtávolabbi pontjaira, szerződéseket kaptunk a legnívósabb hajós cégeitől, szállodaláncaitól.

Zenészként nagyon fontos számomra a jó zene kiválasztása és a videók dalokhoz illesztése, illetve a dalok videókhoz illesztése. Ez hosszadalmas munka, de az igazán jó végeredmény komoly érzelmeket képes kiváltani a nézőkből, amit imádok.

Egy esküvői forgatás alatt abszolút szívemen viselem az ifjú pár (megrendelőim) igényeit. Mivel a készülődéstől sokszor a buli végéig egészen közel vagyok hozzájuk életük egyik legfontosabb napján, szinte családtagként izgulok velük, nyugtatgatom őket, segítek nekik. Ezzel egyébként sok intim pillanatba sikerül betekintenem kamerámmal. A vendégeket igyekszem úgy filmezni, hogy a lehető legkevésbé zavarjam őket.
Sokszor megkapom, hogy pihenjek kicsit, nem kell mindent felvennem, de én nem így működöm. Küldetéstudatom, hogy ne maradjak le semmiről és, hogy rengeteg jó snittet sikerüljön felvennem, ezzel biztosítva számotokra egy életre szóló videó elkészültét.

Remélem felkeltettem érdeklődésedet!

IMG_8651.JPG

info@everlong.hu
facebook.com/everlongvideo
instagram.com/everlongpics